Kurani

Kurani

By Myfti Salih Ferhat Hoxha

  • Release Date : 2014-09-09
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.69 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kurani Ky eshte nje perkthim letrar, modern dhe besnik i Kuranit te Shenjte ne gjuhen shqipe nga Myfti Salih F. Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent ne Shqiperi. Kurani eshte horizont i hapur per te gjithe. Kurani nuk eshte liber lutjesh, por platforme e jetes, nga higjiena personale ne mbarevajtjen e familjes dhe te shoqerise. Kurani do te vazhdoje te ushtroje ndikim gjithnje e me te madh ne shoqerine njerezore.

keyboard_arrow_up